funderingar

kan man ha två tjurar i en hage?

tonight

ikväll blir det faktiskt lite partaj! ska hem till tobias senare ikväll och vara där med hans kompisar :) blir nog trevligt hoppas jag! bara min dumma hals som kan gå och hänga sig någon stans :( orkar inte vara sjuk!

näe nu måste jag springa och tvätta bort färgen från ögonbrynen så dom inte blir helt svarta!

hare så bra allesammans ikväll :)

PUSS ♥


uppdatering!

oj oj oj vilken dålig uppdatering! vet inte varför jag inte gjort det...

på lördag är det ju iaf maskinen som jag länge har tänkt ska bli sjukt roligt, men ska inte gå längre. pengarna räcker inte till.. och 100-dagars nästa vecka har jag väl inte heller råd med. och klassresan vi planerar att åka på har jag inte råd med, och inte balen. kommer väl få stå i pyjamasen på studenten också. roligt roligt.

deppiga tider nu allså! somnade kl 6 igår och vaknade 7 i morse då det var dags för skola, YES bra jobbat. sov 12 timmar natten mot måndag också, vad är det för fel på mig?! jag har aldrig sovit mycket någon gång under mitt liv. Så ikväll måste jag tog plugga till svenskaprovet jag har imorgon på grund av mitt sovande, änne bättre jobbat.

är sjukt less nu. gör inget annat än sover, pluggar (lite iaf), stressar sönder över allt jag inte gjort, och deppa på helgen över min ekonomi =) nu blir ni avensjuk på mitt liv va? :)

tvättkväll inställd

Ikväll skulle jag egentligen haft en tvättarkväll men Tobias har match ikväll så det känns ju viktigare ;) Hoppas det finns någon tid imorgon istället, annars får jag snart gå nakenfis :) efter matchen blir det bara hem till tobias och peppa inför imorgon då vi möter Ankars! Vet inte om jag längtar eller inte! :O

SKÖNSBERG 14.00

tv-kändisar

är galet sugen på en semla :( måste nog förlänga fettisdagen lite grann!! så galet gott! idag har vi blivit filmade av tv4, oh gosh vad pinsamt. sjukt dåligt och tanten visste inte ens att vi gick i gymnasiet!? "ni går i nian va?" dumdum. och hon ska liksom fixa reportaget, lycka till (Y) det borde väl ha funnits en mer insatt människa som har lite koll iaf. nej helt sjukt.

nu har vi iaf religion som jag inte orkar lyssna på. sedan är det fysik och och hälsopedagogik. blir en sen dag idag och vi ska pöömpa mukkler på hälsopedagogiken. Tycker jag inte om, jobbigt värre! Men aja får väl göra det bästa  utan det!

nej nu ska jag vara en duktig flicka och lyssna på kristendomen.
PUSS

trött tröttare tröttast


varför kan man inte sova när det är tänkt att man ska göra det? och varför somnar man när det som minst passar sig? ingen sömn efter skolan som jag tänkt, så får åka till träningen med huvudvärk i alla fall.


sömnbrist

idag får jag en ny klubba, TACK JANNE! :D hur snällt som helst :) får 50% på den så det blir inte så himla farligt, inte för att min ekonomi täcker utgiften men men.. jag måste ju ha en klubba så.

idag var det vaganttävlingar, vilket jag fick reda på när jag kom till skolan. haha ganska fula tävlingar och sånt, bl.a. gjorde vi en dans! DANSA MED N07B! haha jag suger hårt på att dansa kan jag ju säga.

idag fick även och jag linda reda på att vi ska publicera vårat projektarbete en massa mer! USCH, radio hade väl fan räckt.

nej nu ska jag lägga mig och sova en stund tror jag så jag tar igen mina 3 timmars sömn igen. mina timmar som jag offrade för ett IG idag på fysikprovet, känns underbart.

HA EN TJOCK FETTISDAG GOTT FOLK!
själv har jag redan ätit mina semlor för idag

världen är elak

ett snedsteg och allt kan brista

radiooo

ja då var man vet i radio igen! värsta poppis jag är alltså haha! och happyface var man ju såklart :) shit vad sur jag lät, helt sjukt pinsamt! USCH hatar att höra sig själv :p

pengar är blä

matchen igår gick faktiskt bra, vi vann med 5-1 tror jag :) dock ramlade jag hela tiden i början och åkte på en onödig utvisning. men klubba gick också av! (Y) min lilla älskling jag bara ägt i ungefär 3 månader... :( och hur ska jag ha råd med en ny!??! med mina 150 kr jag har sparat ihop den här månaden, och har skulder på 700 kr :( alla mina sparade pengar jag hade tänkt haft till studenten, möjligtvis balen, ännu en sthlmsresa och sånt där jag har funderat på vad som är mest värt att lägga pengarna på ryker nu... jätteroligt. om det var någon snäll människa där ute som kunde sponsra mig vore det jättegulligt! =) men träning ikväll utan klubba, ska väl kolla på iaf.. ALLT GÅR ÅT RÄTT HÅLL NU!

Fredag

äntligen fredag, ska bli en lugn och skön helg med vännen :) dock måste jag plugga en hel del... :( idag är det skiller på idrotten också, ska bli kul! :D har aldrig gjort det på idrotten förut på gymnasiet :S mysko. efter idrotten ska jag och linda åka till pizzerierna på alnö och dela ut en enkät om hälsa,, HAHA fult. hoppas det inte kommer någon vi känner!

hjärtat är ditt

jag har äntligen vågat öppnat mitt igen.
jag har gjort mig sårbar för dig,
ta vara på det.

veckans hemska dag

har biologi nu sedan hål till typ 3?! kul kul kul!
och måste verkligen gå på psykologin jag har sista lektionen eftersom det är grupparbete.
SUCK!

men får väl sitta och plugga PA, historia och fysik medan jag väntar.
plus att jag har träning idag kvart i 6, så jag hinner typ inte hem efter skolan så måste sitta här en timme då också medan jag väntar på att den ska börja. ÄLSKA TORSDAGAR!♥

jag har dessutom 150:- att leva för denna månad. jäkla telefonräkning! plus att jag måste betala tillbaka skulder osv nästa månad för typ 700:-. så det blir två fattiga månader att se fram emot!

nyttiga viktoria

nu ser det faktiskt ut som att jag kan byta bort matten! jiippi!
men tänk att inte ha någon matte alls?!
vad konstigt det ska kännas :D aja jag överlever nog, hehe..

nu bär det av till träning, härligt!
jag har faktiskt haft en nyttighetsdag idag,
men den hinner jag inte skriva om :)
stolt iaf!


bara därför måste jag lägga upp en bild där jag var sjukt onyttigt :)


kul liv

jag hatar SYV =)
kul att man kämpar med matte BREDDNING helt i onödan bara för att de inte kan göra sitt jobb?
jätteskojsigt verkligen!

Mycketattgöra

Ja då var det måndag igen, suck.
Men det är bara en månad kvar till sportlovet, hoppas det går fort :)

Ligger efter otroligt mycket i skolan nu också.. =/
jag som lovad mig själv att jag skulle hålla ut till studenten!
Jag får väl försöka ta tag i det nu!

Min attgöralista:
- Religion inlämningsuppgift
- Historia redovisning
- Biologi labbrapport
- Svenska prov
                   bokuppgift
                   fabel
- Fysik prov
- Matte

Men det är ju bara måndag än så länge, så det kommer nog mera =)

skönsberg kl 16

idag är det match! laddad till tusen, dock huvudvärk..
men nu kör vi brudar :D
vi ses i skönsberg kl 16!

PUSS

dubbeltrubbel

ikväll blev det inte mycket gjort. tråkigast hittills. hade inga kompisar att ragga och inte ett dugg trött eftersom jag inte har gjort ett skit de två dagarna tidigare heller. tittat på let's dance är väl det enda. och jag ska faktiskt sova hos mamma i natt eftersom äcklet är borta. så nu ska jag väl fortsätta grubbla i min lilla bubbla!

odlar mögel

jag tror det börjar växa mögel på mig snart. jag har nog aldrig varit så här uttråkad i hela mitt liv!!! jag tror jag dör snart. det enda jag ser fram emot den här helgen är matchen på söndag. kanske ska träffa älsklings vännen utan minne imorgon. hoppas jag verkligen, orkar inte sitta hemma och depppppppa! går och slänger mig i sjön snart tror jag. kul att anna åkte bort just den här helgen :'( kom hem nu... :( önskar nästan att det var skola så att det händer något...

kanske ska träffa sanna, bella och milla ikväll. det skulle vara väldigt trevligt, har nog aldrig gjort det utanför innebandyn :) men jag tror inte att det blir av.. får fortsätta ragga kompisar :(

just nu
hatar jag ensamhet

gravity

usch, känner mig riktigt tragisk! har verkligen varit klistrad framför fejan hela dagen, sett varenda liten händelse. men gick faktiskt ut när jag skulle på träningen. nu har jag inget att göra igen. blir väl att krypa till kojs redan, känns som det kommer bli en händelserik långhelg =)

GOD NATT!

the end

Förvirrad av alla känslor som flödar i min trötta kropp. Förvirrad av att en del av mig vill att du ska gå medans den andra vill att du ska stanna. Förvirrad av att tiden ej kan vridas tillbaka så att båda kan skåda framåt. Sanden i timglaset kan inte stoppas. Förvirrad av känslor som var så heta. Förvirrad av att vi lämnar detta, som nu endast består av sorg. Förvirrad av att min kärlek till dig alltid kommer finnas i ett hörn i mitt hjärta medans jag alltid kommer känna smärta och sorg av vad vi båda gjort. Förvirrad av att hur jag nu ensam ska vandra på livets stig.


förlust

matchen i tisdag förlorade vi med 5-3 till timrå.. =/
men det syndes tydligt vad problemet låg i!!!
irriterade som attan. vi hade lätt kunnat ta dom.

förvånande nog fick jag faktiskt spela hela matchen,
vilket jag absolut inte trodde, men dom tog efter hur mycket vi tränat. tack för det!
dock var det väldigt mysko.
period 1: center
period 2: back första halvan och forward andra
period 3: forward

som det ser ut nu ska jag fortsätta som forward,
men är nog reserv back och center iaf.
lite irriterade att inte veta!

men jag är nöjd över min och laget insats =)

nu peppar vi för söndagens match!
Alnö IBK - Njutångers IF
Skönsbergshallen
Matchstart: 16.00


jag hoppas vi ses där!

mina köp

mina underbara kap under stockholms resan:

Weekday
550
137,50:-

Weekday
600 150:-

H&M
2 x 149:-

Monki
350 87,50:-

Gina Tricot
149:-


sammanlagt: ca 800:-
kanonbra (Y)


match


MATCH IKVÄLL!
ovanligt pepp faktiskt, förhoppningsvis går det bra.
jag har varit inne i en svacka länge nu,
önskar jag kunde komma ur den snart.
kanske redan ikväll! bara jag får en fast position snart...

nu ska jag fortsätta peppa med musik!
LYCKA TILL ALNÖ!


uttrycka sitt missnöje

ja till att börja med måste jag göra som alla andra och gnälla på kylan och snön:
KAN DET ALDRIG SLUTA SNÖA OCH VARA KALLT?!
sommarinmyheart

nu sitter jag på skolan och tar igen en massa jobb från PA,
oh my gosh vad vi ligger efter nu, vi som låg så bra till?!
sällan man skjuter upp allting.. sällan jag

ingen träning idag heller, ganska trisst. men vi har ju match imorgon så får peppa för den!
även fast jag är ganska säkert på att jag kommer bli bänknötare..
reserv back, center och forward?! kul liv..
spelat back i över 4-5 år tills jag lessnade och fick kliva upp på center för det fattades folk där.
ratade det till en början men när man väl börjar känna sig hemma så kommer de rätta centrarna tillbaka
och man blir flyttad till forward.. och vårat lag består typ bara av forwards.
nej usch, inge kul alls längre..
önskar det var som förr igen: systrarna olofsson! men dröm vidare.

aja nu ska jag äntligen pallra mig hemåt
slutade halv 12 idag och åker från skolan 4
allt är så härligt med mitt liv! =)

RSS 2.0