Jobb

Har jobbat hela den här veckan utom i tisdags och mer blir det imorgon :) Härligt att det händer något och vänder tillbaka dygnet. Och så tjänar man ju några kulor!

Det är iaf på mammas förskola och det har gått hur bra som helst! Fast idag var en skit dag. Tjejer kommer aldrig sluta snacka, spelar ingen roll om vi är 40-50 eller 15. Aja sånt är livet

Håller på att somna nu då jag öppnade i morse och klockan är inte ens 18. Kul att träningen börjar 21-22.30, nej

helg

Lördag och ännu en helg!
Gårdagen spenderades med Sanna på ett disco för 10åringar. Riktigt kul var det faktiskt stundvis. Stod i kiosken och sålde godis till söta små barn :) Har hittat mitt barn jag ska adoptera
Ikväll ska jag till Sanna och äta tacos sedan blir det utgång med tjejerna! :) Hur kul som helst!
SES i dimman gott folk!

mmmmmm... tacos

Fick inte måla klart idag heller. Mormor ville på birsta så ställde upp fast jag bara målat en liten stund. Gick ändå skit idag så kanske var lika bra... Måste börja kolla på ramar också, jobbigt.

Snart kommer älsk hem iaf och ska laga tacos med Malmberg, GOTT!! Fast jag tackade nej då jag troligvis sak äta det med Sanna i helgen :) Är nog det godaste som finns ♥

Nej nu måste jag och spåtifaj få tiden att gå!

Tack och hej leverpastej!

Mååååla

Gå till mormor och måla färdigt är vad som väntar min dag. Älskling ringde och väckte mig halv 10 i morse, välbehövligt och finns inget bättre sätt att vakna på :)

Efter hans träning ska vi träffas, längtar :) önskar jag kunde ha middagen färdig på bordet när han kommer hem men är man fattig kan man inte göra allt man vill.

Miss you!

PUSS

your the one that i've been dreaming of

Igår var det löpträning men gav bara upp hela tiden. Hade ingen ork alls.. Sedan bar det av till Timrå för att lira lite där, galet skoj alltså :) Sanna, snäll som hon är, skjutsade hem mig därifrån och vi hamnade på min parkering i över 3 timmar för att prata av oss. Skönt! Har aldrig varit med om att tiden rusat iväg så fort.

Min nyttiga dag har jag än så länge skött galant och nu väntar en promenad till min mor. Wiii stolt blir jag över mig själv! Hade dock inte varit helt fel med musik i öronen :(



<3


Hurt

What have I become,
my sweetest friend?
Everyone i know,
goes away in the end.
  If I could start again, a million miles away, I will keep myself, I would find a way.

Hälsosamt

Nu börjar mina och Andrés extremt nyttiga två veckor! Inge snacks till filmen, nyttigare mat, mycket träning och vatten i glasen! Hur detta går återstår att se..

SUNDSVALL i'm back

Nyss kommit hem till Sundsvall. Ganska mycket senare än beräknat men det är väl något man får räkna med när det gäller SJ.

Jag och André väntar nu på pizzagubben som ska komma vilken minut som hellst nu. MUMS! Vi har inte ätit någonting alls idag nästan. Slängde i oss lite McDonalds under tågbytet i Sthlm, men det är det enda.

Så imorgon är det måndag igen och alla plikter kallar till alla utom mig. haha!

Vad jag ska spendera mina dagar med denna vecka har jag ingen aning om. Johanna åker även bort en vecka från och med imorgon. Typiskt när vi kom hem och allt.. Men det blir tid vi får ta igen när hon är tillbaka :)

Sommarromans

Varför känner jag såhär? Kan jag bara få hugga av mitt huvud så jag slutar tänka.

Det var det bästa som kunde hända mitt liv men nu är sommarens lyckliga dagar slut och hösthumöret har satt sig på mångas läppar. Även mina.

Jag hoppas känslan försvinner. Kanske blivit för intensivt, vilket kanske kan vara en bra förklaring och inte något värre.

Jag behöver åka till min syster och byta några ord. Rensa skallen.
Jag behöver Johanna och Sanna.

Jag tänker inte låta detta gå för långt. Jag tänker försöka lösa det innan det är för sent. Men jag kommer inte lyckas med det ensam då det handlar om både dig och mig..

Göteborgsweekend

Nu var det riktigt länge sedan, tyvärr.

Jag befinner mig just nu i Göteborg med André sedan i onsdags. Hittills har vi haft det riktigt okej. Tråkväder bara som förstör allting.

Bor hos Andrés mamma, syster och Kenta. Så vi fick kolla runt i Frölundas träningshall, omklädningsrum och allt i hela byggnaden. Lite fräsigt faktiskt och skakat hand med massa folk som jag inte vet vilka det är men som många hockeyfans säkert skulle bli avis på x)

Bor i alla fall i värsta lyxvillan och alla är heeeelt underbara :)

I onsdags var i Frölunndas hall, tittade på idol och tog det lugnt :)

I torsdags åkte vi in till Göteborg och gick i affärer med Strömmen, Danne och Niklas som åkte åkte hit till Dannes mamma. Köpte en tröja, en mössa, trosor och en sovgrej :P

Igår bakade vi muffins, var på liseberg och tittade på Timrå - Frölunda tills jag och André somnade i soffan. Mysig dag :)

Nu har vi precis ätit middag som vi lagade hos och sedan blir det bio 23.20 :) skräck i 3D!!!!! Gissa vem som kommer dö?

Imorgon åker vi hem. Klockan 13.00 väntar en dryg tågresa hem till Sundsvall.

Äntligen fredag :)

Jag hatar att vara sjuk..

Sitter just nu med Johanna i Östers lägenhet och Hamrin är på ingång :) När Öster slutat ska vi en sväng på stan.

Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt. Grabbarna grus ska ut och äta och Sanna är i Jönköping. Så det blir bara jag, Johanna och Hamrin kvar :) Dock har jag bokat tvättstuga 18-22 så att jag har några rena kläder när vi åker till Göteborg. Inte många dagar kvar nu!

Imorgon ska älskling bjuda mig på finmiddag <33 Sött :)

birsta

Mycket skit som hände förra helgen.. och allt är olöst som ingen verkar vilja lösa.

Det är som det är men förhoppningsvis blir det bra. Precis som resten av sommaren 2010 varit, time of my life!

Nu ska jag och hjärtat bege oss till birsta för att inhandla lite nödvändigheter till den kommande kalla hösten. Var dock där för någon dag sedan då andré shoppade järnet. Jeans och den snyggaste skjortan jag någonsin sett! Love it! Speciellt på snyggingen själv :)

Efter trippen till birsta ska vi och Johanna till Sanna med Hamrin och Larka som kommer hem till sundsvall ikväll :) det gillar vi!

Ha en mysig kväll allihopa!
Det ska i alla fall jag

PUSS

Babysitter

Sitter hos andré men ska snart bege mig bort till busungarna som ska vaktas ikväll. Det var länge sedan så ska bli mysigt :)

Imorgon är det match i Brunflo, typ Östersund, så blir där hela dagen och på kvällen ska jag till Ronja som fyllde 20 i tisdags. Mys mys!
Söndag = match igen! Då jävlar ankarsvik!

depression

Nu är det bara jag som inte flyttat hemifrån tror jag. Har hjälpt Sanna att tapetsera och flytta de senaste dagarna till hennes etta i Timrå. Hur fint som helst blir det och hon börjar nog få lite ordning snart tror jag. Blir så sjukt avis..
Skulle kanske ha pluggat ändå bara för att få flytta ut nån jävla gång.

Idag vet jag inte vad jag ska göra.. åka till André ikväll och sova där i natt ska jag i alla fall. Jag behöver det idag.


RSS 2.0