Balklänning

Har förresten hittat min balklänning nu! Kanske inte den finaste jag har sett under mitt långa letande, men funkar helt klart :) Vågade inte köpa den idag utan lindas åsikt, så ska dit imorgon med henne! Så får se om jag kommer hem med en imorgon ;)

WIIIHOOO

Påsk, du är saknad

Ja då var det sista dagen i skolan imorgon innan påsk, SKÖNT! Fattar inte att man kan bli så less på skolan..

Över helgen blir det stugan med the family och kanske tobias, men får väl se hur det blir med den saken. It's always like a rollercoaster.. :(

Min helg blev ju mindre än lyckad iaf.


rosadagen

Idag var det den rosadagen på Västermalm! Riktigt skoj. Kul att se alla helt skära och mysiga :D haha! Dock är ju halva klassen i sthlm med PA, men vi klarade oss bra ändå :D Inga bilder från dagen dock :(

Bowling + film med classmates!

Ikväll blir det bowling + filmtittande hos Nils med några av mina underbara klasskompisar :) ska grymt mysigt alltså! Skönt att göra något med dom och förhoppningsvis blir det snart en länge inväntad klassfest igen :) wiiho
Hoppas bara att alla kan vara med då och att Lindas föräldrar är supergulliga ;)

Nu sitter jag tragiskt nog på skolan i min ensamhet och pluggar. Och jag blir nog kvar här minst en timme till om jag är effektiv. Måste göra en uppgift om diabetes som ska in idag och som absolut inte fick komma senare. Har lyckats åstadkomma cirkus fyra rader kanske så jag har en liten del kvar.. Duktig känner jag mig iaf! Men man får ju belöning sedan :)

Nej, jobba på nu mina underbart få hjärnceller!

blä

nu blev det inte alls lustigt längre

Goodbye

You self distructive
Little girl
Pick yourself up
Don't blame the world
So you screwed up
But your gonna be ok
Now call your boyfriend
And apologize
You pushed him pretty
Far away last night
He really loves you
You just don't always love yourself

Ohemlis

Just ja, måste ju erkänna vad det var för hemlis vi hade i projektarbetet.
Vi skulle få åka till venezuela! :) Men icke!


My lucky dag

Har inte blivit så mycket plugg som jag hoppats. Som vanligt då och inget blev konstigt eller annorlunda idag heller :)

Jag och Linda försöker just nu oss på tekniken och allt vill fungera precis som det ska! Alla mina msn kontakter är borta och Lindas internet är ur funktion. Undra just hur våran idrottslektion kommer se ut på fredag :)

Ett stor fet, blöt PUSS på allt idag <3

Jagärenbfuskis

Ja provet idag gick väl bra hoppas jag! Hade min mobil, 6 A4 papper med anteckningar + en iPhone! Läraren kom in när jag hade alla papper i knät! jippi! Är man bäst så säg? :)
Puss på dig Krister.

Ännu ett prov på fredag som jag ska plugga till på riktigt, FAKTISKT! hihi

Så vad som väntar min kväll vet vi alla, som det är tänkt iaf.. hehe

(om man nu ska fuska borde man kunna göra det på riktigt, men men det är ju Viktoria vi pratar om..)
Tack Linda =)

This Fucking Day

Idag, den 23 mars, blir den dagen

Biltrip

Var hos farmor i söndags och fick lite påskpengar och två kassar kläder med mig hem :D asbra! Saker hon köpte för cirkus 15 år sedan och som hon sedan aldrig använt, urläckert! Vi skulle gå igenom mer en annan dag :)
Ska försöka lägga upp lite bilder på det sedan.

Ikväll blir det kvällsmilkshake med bästa vän :) Skönt att prata av sig med någon som står en varmt om hjärtat! hihi

Nu kallar pluggelugget, bajs

Just hold me

But if I wanted silence
I would whisper
And if I wanted loneliness
I'd choose to go
And if I like rejection
I'd audition
And if I didn't love you
You would know

Hål? Nej

Hemma igen från tandläkaren nu och inga hål som vanligt :) dock har jag slarvat så sjukt mycket så hade början till 3 st.. Skärpning viktoria! Nu får jag inte äta eller dricka på en timme heller, bra för bantningen.

På Alnö Folktandvård var det fullt ös! Träffade hur många känningar som helst :) nice

Nu ska jag nog ta med mig lite god musik och gå ut i solen och njuta av livet :)

Puss på alla glada
:)

Grattis mamma och pappa!

Nu var det länge sedan sist igen! Förstår inte vad jag håller på med.. Igår fyllde i alla fall mamma och pappa år :) Muma med tårta! Mamma blev nöjd över våra presenter och pappa har inte fått något av mig än =/ Har aldrig varit så här dålig förut, men ska försöka fixa något idag!

Näe nu är det fisk till lunch, hare bra :D

Sjukling

Blev hemma idag också, eller hos tobias som jag bott hos i en vecka nu :p Vet inte vad jag ska göra idag. Ganska tråkigt att bara vara hemma hela tiden! Aja, blir väl ännu en film antar jag :p

Några idéer till födelsedagspresent till min pappa som fyller år på måndag?! Hatar att köpa åt gubbar, dom har ju det dom behöver.. Och är det någon som vet om man kan köpa lakritspipor i bigpack?? :)

Magsjuk

Även jag åkte på magsjukan.. Spydde mest hela dagen igår och sov resten av tiden men får skylla mig själv när jag var med Tobias när han inte var riktigt frisk än. Missade religionsprovet idag och imorgon har jag biologiprov. Får se om jag orkar plugga idag, annars blir jag hemma imorgon också :p
Nu ska jag ta en dusch och hoppas på att jag känner mig fräschare!

Ännu en hemmahelg

Jaha det var den helgen det :( tråkigt! Så typiskt att man ska bli sjuk vid fel tillfällen. Men vad är ett bra egentligen? Man missar alltid något.

Jag och Tobias som för en gångs skull skulle åka iväg för att göra något, FJÄLLEN! Hur mysigt hade det inte blivit då? Men då går stackarn och spyr hela morgonen... :( Lilla vännen, alldeles ensam i lägenheten <3

Men kanske inte är så konstigt när han jobbar sönder 12 timmar om dagen för att kunna vara ledig imorgon. Han sover ju inte ens.. Blir lite less på han när han aldrig inser att hans kropp inte tål hur mycket som helst!! FY PÅ DIG! Hoppas du lärt dig nu <3

Näe då är det väl bara att packa upp väskan igen och ringa mamma och berätta om våra changed plans! Jag fick ju plugget gjort i lagom tid i alla fall som jag satt med i flera timmar igår för att slippa det i stugan. Lite positivt får man ju lov att tänka!

Arbetslös flicka

Ja det blev ju inget jobb iaf! Tänkte att jag brukar vara ganska bra på att improvisera, men ack så fel jag hade! Aja, skit samma. Man måste ju skämma ut sig någon gång..!

Nervös

jobbintervju, here i come!

Jobbintervju

Fick ingen tid hos Fresks förän nästa vecka. Sällan alla är så dryg.

Har min första jobbintervju imorgon, FY FAN VAD JAG ÄR NERVÖS! Jag kommer dö =)

Nu ska jag åka iväg för att söka lite mer!

TJING!

Projektarbete

Dagen har spenderats med Linda. Blev en hel dag med projektarbetet. Mycket gjort faktiskt och mer blir det imorgon då gubben på Fresks var i möte hela dagen. Och snart kanske ni får reda på vår lilla hemlis! ;D

Igår blev det även bestämt att jag och min lilla Tobias åker till fjällen över helgen :) ska bli mys!

Nu ska jag åka och handla med pappa!

Hörs!


Sportlov :)

Har varit en riktigt lyckad helg. I lördags åkte jag till mormor och var där med mamma och ellen. Tittade på andra chansen och blev en hel del balsnack, så nu känns det mycket lugnare iaf :) Igår satt även jag och mamma och tittade i flera timmar på olika klänningar. Det finns så många fina!

Om en stund kommer LindaBinda och hämtar mig och vi åker vidare till Fresks! Hoppas chefen är på bra humör idag säger jag bara =)

I Knew I Loved You

Maybe it's intuition
But some things you just don't question
Like in your eyes
I see my future in an instant
And there it goes
I think I've found my best friend

I know that it might sound more than a little crazy
But I believe

I knew I loved you before I met you
I think I dreamed you into life
I knew I loved you before I met you
I have been waiting all my life

There's just no rhyme or reason
Only the sense of completion
And in your eyes
I see the missing pieces
I'm searching for
I think I've found my way home

I know that it might sound more than a little crazy
But I believe

I knew I loved you before I met you
I think I dreamed you into life
I knew I loved you before I met you
I have been waiting all my life

A thousand angels dance around you
I am complete now that I've found you

I knew I loved you before I met you
I think I dreamed you into life
I knew I loved you before I met you
I have been waiting all my life


Fin låt!:)

Gamla godingar

Igår kom studentmössorna! :) wiiho! Det börjar närma sig! Blev ganska nöjd, lite liten kanske och sommarlukten som det skulle vara på mössan luktade istället snus =) Blev mycket tryckfel och massa andra fel också, fattar inte varför det ska vara så svårt?

Det blev utgång igår iaf. Linda och Jill kom hit och förfestade någon timme innan vi drog in till stads. Grymt skoj var det där faktisk! Träffade väldigt många jag kände som man aldrig träffar nu mera. FUN!

Idag blir det en lugn dag. Kanske åka till mamma och sussa där och kanske åka till mormor och hälsa på om hon kommer hem och orkar. Plugga lite skulle ju heller inte vara helt fel om jag gjorde...

Friday

Friluftsdagen igår var riktigt härlig. Fikade i den varma solen och spelade lite rinkbandy med boysen. Skoj! Träffade även warnis. Alltid roligt att träffa gamla kändisar! Fick skjuts hem också, snällt :)

Nu sitter jag på häslopedagogiken och ska hitta massa fakta om diabets. Ska skriva uppsats som ska in efter lovet, som allt annat. Blä

Jag och Linda fick även veta en sjukt rolig grej med projektarbetet :D kanske berättar sedan!

100dagars

Drygt att vara sjuk!!! Jag orkar ju ingenting på träningarna och ibland kan jag inte ens svälja och prata för att det gör så galet ont ;(

Imorgon är det 100dagars, och troligtvis ska jag inte på det heller. Skoj. Men lika bra för halsen och plånboken. Less på det här livet nu. Hade varit roligt att gå ut med de från laget eftersom vi typ aldrig gör någonting, men sanna skulle jobba :/ synd. Men kanske viggi och linda är pepp, får se hur det blir. Man är ju tvungen att gå på studentfesterna!

Näe nu ska jag sova. Som vanligt

Vakna med the voice och friluftsdag!

Hallå allihopa!

Klev upp 6 i morse med tobias :) skönt att inte behöva stressa på morgonen. Nu sitter jag och tittar på vakna med the voice, riktigt bra tycker jag =)

Allt är packat och klart inför friluftsdagen idag, skridskor på gärde! Jag och linda bröt trenden pulkaåkning i år och hoppas på rinkbandy med killarna från klassen, men vi får väl se! Annars blir det fika som gäller :D Nästan hela grejen med friluftsdagar faktiskt. Har gjort riktig choklad nu på morgonen med kakao och allt, mums! Tog en kopp till frukosten :)

Hade tänkt fixa tobias hög med disk också, men tiden räckte inte till.. Måste ju hjälpa till så mycket jag kan när jag är här så mycket :) tar nog den ikväll istället!

Nu ska jag kila till bussen,
tack och hej leverpastej!

sy, någon?

Någon som kan sy? Någon som känner någon som kan sy?! Får panik! Måste sy en balklänning snart alltså!

Duktig flicka

Ja då var man hemma igen efter en dryg sväng på birsta! Känner mig duktig :) Har blivit en ganska lång sökajobblista nu faktiskt! Men mer ska det bli!

Börjar 12 idag, vilket är väldigt skönt! Man hinner göra så mycket på onsdagarna. Som idag när jag åkte till birsta, eller annars drukar det vara en bra akutpluggdag. Linda kommer snart och plockar upp mig så man slipper bussen. Ännu bättre!

Nu ska jag äta en bakpotatis till lunch eftersom det finns kvar än, YES! Toppen dag det här ska bli, och jag är på toppen humör :) Har även gjort den mumsig fruktsallad, hihi!

Ikväll blir det Studentkväll på Domsaga. Ska bli skoj :) Någon som vill hänga med?

Mormor

Nu ligger lilla mormor i Uppsala och har precis opererat hennes helt trasiga höft :( jag som skulle åka dit och hälsa på henne idag när jag inte skulle gå på träningen.. Glömt att säga något till mig kanske? Fan vad less jag blir. Hoppas allt blir bra älskade mormor ♥

Lips of an angel

Grym låt!
Fast Sara gjorde den nog bättre ;)


dumma pappa och bil

Åh less jag blir. Skyndar mig hem för att kunna åka så fort jag kan, men pappa är icke hemma. Ingen pappa, ingen bil. SKIT, jag behöver den NU! :'(

man skulle haft en egen så hade sånt här aldrig uppstått....

måndag

Precis tryckt i mig en bakad potatis, det är väl gott det! Älskar pappas skink och senapsröra till, en av de få saker han är grym på inom matvärlden. Vet inte vad jag ska ta mig till ikväll, blir kanske lite tråkigt tv-tittande nu innan träningen men fick lite godis av pappa när han kom hem så det går nog ingen nöd på mig =)

Dock hade det varit underbart att varit hos älsklingen och nördat fifa ikväll istället (A) hehe


Fula blogg

Är sjukt less på min blogg nu. Helt svart och tråkig nu när våren närmar sig. Gillar jag inte! Måste ta och fixa en ny, men det är ju så svårt och tar sån lång tid.. Men måste fixa det snart, man blir ju deprimerad av den.


Growth

Får sån ångest över att studenten närmar sig. Vad ska man göra sedan liksom? Plugga? Jag som redan är så skolless man kan bli. Jobba istället är ju ett bra alternativ så man kanske får stå på egna fötter någon gång och komma bort från skolbänken, men då är frågan den: kommer man få något jobb? Om jag inte gör det, vad ska jag då göra av all tid jag får över? Jag längtar ju hur mycket som helst till studenten egentligen, för att slippa skolan och allt det roliga som hör till, men ändå läskigt att inte veta vart man ska ta vägen.

Känns som tiden på gymnasiet bara försvann. Har det redan gått tre år sedan man skulle börja på någon skola i stan och med människor man absolut inte kände? Minns det som igår. Känns som det var nyss man gick på vibackeskolan då man bara levde. Men ser man vilka som går där idag ser man verkligen hur man själv och alla andra har blivit större! Allt gick så sjukt fort. Sex år sedan man skulle börja i sjuan, herregud. Nu har nästan alla man känner körkort, några har barn, många flyttar hemifrån och flyttar från sundsvall. Det är svårt att inse att man växer ifrån den sköna barndomen. Tänk att aldrig få uppleva den igen, aldrig. Man kommer bara närmare och närmare vuxenlivet.

RSS 2.0