Glad midsommar allihopa! =)

Mamma ligger med magsjuka så jag vet inte hur våra planer blir under dagen.. trist. Vi hade tänkt åka till Tunet för att dansa och till mormor på middag. Får la se hur det blir!

Peppa till ikväll iaf, ska blir grymt! Måste väga upp mina sämsta studentdagar...

SOLEN

Skön dag idag. Underbart.

Jag har bara solat och tvättat hela dagen med syster. Ska storstäda sedan också tänkte jag och ta en springtur.
Arbetslöshet<3


Skönheten själv


*Jag ger inte upp hoppet

Midsommar

Vad händer på midsommar? Jag ser ut att hamna hos Therese här på ön. Var riktigt sugen på att sova i en stuga någonstans och vara där men utan stuga kommer man inte långt!

Det blir nog trevligt i alla fall tror jag :) Jag får äääääääääntligen spendera lite tid med älskade vän Anna <3 Det var inte igår!

Varför här?

En stor dröm sedan jag var liten är att bo själv. Jag har länge tittat efter lägenheter, fått grejer till det vid presenthögtiderna sedan många år tillbaka och köpt en del själv. Jag har nog mer än vad de flesta har vid min ålder. Jag har jämt velat bo kvar i Sundsvall och jobba. Men idag slog det mig, vad fan gör jag i den här staden?

Guuuud vad skönt att flytta härifrån. Börja om på nytt. Skaffa nya vänner och kontaker där ingen vet någonting om en. Och kanske större chans till arbete?

Jag har snart inte en människa kvar. Speciellt inte de som stod mig närmast. Jag orkar inte med det här längre och jag gräver mig bara djupare och djupare ner. Enda lösningen jag finner är att dra.

Livet suger

Var till kiosken idag. "Oj, vi har inte haft tid att ringa, det har varit jobb varje dag men vi har hittat folk till hela sommaren nu. Vi ringer om det behövs någon hjälp. Så du får väl leta lite mer då"
DÖÖ

Livet leker just nu :) wiho

I'm not strong enough

Vad håller jag på med? Vad fan håller jag på med?? Jag visste exakt hur jag skulle må efter. Ett tomt hål. Ingenting. Luft. Lovisa får stå ut med mina tårar ikväll, antagligen längre tid också. Men jag ångrar mig inte. Det var som ett mystiskt mål med livet? Ja. Skulle inte gjort något annorlunda.

Konstigt nog har säkert hälften av mina kompisar blivit utsatt för detsamma. Jävligt sjukt. Ändå bryr jag mig inte. Varför inte? Det kommer jag aldrig förstå. Inte likt mig liksom.

Jag skulle kunna skriva en roman om det här. Kanske två. Jag vet en som förstår hur jag känner, och du vet vem du är. Den enda som vet. Eller egentligen inte sedan Falun cupen. Oväsentligt.


Jag vet vart jag ska placera dig, men varför just du blev den personen har jag ingen aning om.

Krogen!

HAHA blev utgång ändå! Jag och Lovisa! Fult!

Vi hade i smyg smidigt ihop ett plan om hur vi skulle få bort Ellen (syster vi är barnvakt åt) och idén var att få henne att sova hos grannflickan. När hon spenderat hela dagen där gick vi och hämtade henne för middag.

Jag - Har ni haft det bra?

Ellen - Jaaa, men vi funderar på att sova på loftet hos Felicia.

Jag - Ja :D men det får du väldigt gärna göra!

Ellen - Ni vill bara bli av med mig!

Lovisa - HAHAHAHHAHA

Jag - Nej då..

Ellen - Jo, jag känner er alldeles för väl!

HAHAHAHA ASKUL!

Utgång?

Sugen på utgång. Ingen dricka.. Vet ingen som ska ut ikväll :( Tråkigt! :(

Deprimerande

Varit på Arbetsförmedlingen idag. Känns tragiskt. Min dröm har alltid varit att börja jobba direkt efter studenten för att kunna flytta så fort som möjligt. För er som inte vet det har jag inte det lättaste hemma. Det har blivit bättre men långt ifrån bra. Denna dröm sprack på en gång.. Har ni några tips är de guld värda! ♥

/Arbetslös

Jaden Smith



Hur söt är inte lilla Jaden?? :D

Så som mitt sommarlov kommer se ut

Imorgon blir det arbetsförmedlingen! Woho.
Bajs trist.

Mina dagar består inte av mycket. Sov till 12, eller nåt?! minns inte. Sedan efter att jag fyllt i en massa drygt på Arbetsförmedlingens hemsida bar det iväg till stan för att lovisa skulle köpa ett par jeans. Hem och sitta vid datorn, spotify ♥

Nu väntar jag på att Lovisa ska komma hem från hennes fika med tjejerna för att följa med henne till någon fjortisfest för hon vill inte dit själv. Bara för att träffa en liten människa.. Jag är bra snäll ibland!

Efter detta ska jag träffa Wiig i stan för att titta på en film :)
Det enda värda denna dag!

Shopping


H&M 99:-


Scorett 175:-


Monki 37,50:-


Monki 75:-

Soffpotatis

Är det bara jag som redan är less på sommarlov?! Tänk en idrottslektion med N07B... :'(

Alla vänner jobbar eller åker bort och jag sitter bara hemma, TRIST PÅ HÖG NIVÅ.
Är ju van vid dagrarna innan studenten då man verkligen inte hann sova..



Hittade ett helt album på mig och min vän David -06 ♥


Tjejsnack

Ingen grillning men en fika på Waynes! Måste brumma iväg nu :)

Hör av er!
PUSS

Imorgon blir första dagen i vuxenlivet

Blev ingen fotboll.. Bara en tråkkväll hemma istället :( Jag tror jag har dött lite idag.
Sjukt tråkigt!

Det enda vettiga jag har gjort idag är att skriva en lista på allt jag har fått tills jag ska flytta hemifrån så att släkten vet. (har redan börjat få dubbelt av vissa saker). Den blev i alla fall 2 A4 lång (handskrivet). Nu fattas bara en inkomst varje månad + en lägenhet..

Imorgon måste man till skolan. Jippiiii, ska lämna in datorn och en bok. Man slipper då aldrig det där placet :)
På kvällen är det prat om grillning. Hoppas för guds skull att det blir av!!! Måste ta vara på mina dagar här i livet.

Icke student

Har det varit grym uppdatering elle?! ABSOLUT!

Nu är studentveckan över och jag vet inte vad jag ska säga. Visst har det varit kul men inte bäst. Torsdagen är helt svart, höll på att sova över champagnefrukosten, min ork var slut på fredag liksom mina fötter, drack för att få bort smärtan = too drunk och mitt körkort och bankomatkort ligger i någons klåfingrar.

MEEEEN nu är jag inte student längre! Och veckan har såklart bestått (till stora delar) av skratt som det ska vara. Jag är nöjd ändå.

Finns dock inte många bilder.. :(

Trots mina mängder vattenblåsor och öppna sår på mina stackars fötter lutar det åt fotboll tonight med Madeleine m fl :)

Älskade dellen

Trött, trött, trött.. Men msåte lägga över mina bilder från datorn så att jag kan lämna in den imorgon. Men det tar sån himla tiiiiiiiiiid! För litet minne på USBn och en jävligt seg dator kan detta ta några timmar.

Jag vill sova.

Ganska sorgligt att lämna ifrån mig min babe. Hatar den mer än allt annat men ändå.. Han har ju följt med i 3 år nu. Men han gör det bättre hos datanisse än hos mig... R.I.P

Filip Berg



Haha, kom och tänka på min gamla drömprins! Måste hitta på hipp hipp hora snart :D

Dags för en haircut

har kommit på att jag måste klippa mig innan studenten. Det ser förjävligt ut under mössan och det är ju inte en dag för tidigt heller om man säger så..

Men vart? När? Hur?
Jag vill inte betala för mycket, jag kan typ aldrig? och vill nog inte klippa alltför mycket. Nå? Några förslag?

Studentvecka

Då var det måndag och studentveckan har börjat! GALET!

Sista vaganttävlingarna på onsdag då vi bl a ska dansa, som vi inte riktigt har börjat på än.. Typiskt N07B! Men det fixar sig imorgon hoppas jag! Och flagmusiken..? Jag ser dåligt med 90-tals klassiker!

Nu måste jag åka till stan och lämna in ett par skor som ska klackas om.. Jobbigt.. :/

Sunny sunday

Jag älskar verkligen att vara hos mamma på sommaren! Helt avskilt från de flesta och nästintill vindstilla jämt. Försöker pressa så gott det går nu innan studenten men blir inte så mycket... Kommer nog smälta ihop med den vita studentklänningen!

Näe, nu måste jag ut och städa klart så det blir färdigt någon gång!

PUSS

Magsjuka, igen

Låg i magsjuka hela dagen igår... :( Typiskt! Har inte tid med sånt. Och fruktansvärt tråkigt är det också.

Eftersom jag blev utkörd från mammsen igår för att Lovisa med nyopererade halsmandlar inte skulle bli smittad ligger jag nu i sängen hos far. Måste ta mig tillbaka till mamma idag för att fortsätta logenstädningen!!

Jag vill även gå en runda på IKEA, men blir nog inte något av med detta.

Jag har även en låt på skallen sedan 3 dagar tillbaka. Jag kan inte texten och vet inte vad den heter.. Hörde den på en reklam (minns inte vilken) men bra var den iaf! Måste ta reda på det!

Hur tar man sig till norra alnö en söndag?

Time goes by

Vad gör alla ikväll? :O Inte hört ett knyst från någon idag.

För mig har det blivit en halvjobbig runda på birsta och sedan städat logen för att vi ska kunna äta middag någonstans vid studentfirandet. Det var tydligen fler än jag räknat med som tänkte pallra sig hit.

Nu börjar Wallander!
TJING!

Sommarjobb!

Precis ringt till Karl-Axels kiosk där jag var på praktik för fleeera veckor sedan. Men jag har verkligen inte haft en sekund ledig förrän nu, så jag ringde. Jag visste att de inte skulle vilja ha mig arbetandes där när jag inte gjort ett ljud ifrån mig sedan sist. Meeeeeeeeen de vill ha mig där i sommar! :D Någon gång efter studenten ska jag höra av mig!! De ville inte ha mig själv i kiosken men som hjälpreda och även vid blommorna. Alltid något! Men jag vill egentligen ha ett riktigt arbete... Några år! Tips?

Studentbalen

Frisyren


Rebecka, Daniel, Anna & Jocke


Linda


Daniel & Edward


Edward, Linda, jag & Daniel


Albert, Rebecka, Jocke, Anna, Edward, Linda, Daniel, jag


Balpar i snyggbilen till Södra


Linda, Edward, jag & Daniel


Edward & Linda


Daniel


Underhållning


Richard (stiligast av alla)



Sällan jag och beslutsångest.. därav mängden!

klasspartaj

Ikväll är det klassfest också ja! :D Snart kommer richard och hämtar mig :) SKOOOOOOOOJ!

Läääääänge sedan

Herregud vad dålig jag har blivit på detta! En vecka sedan sist?! :O

Balen har ju varit! Jag lovar att jag lägger upp bilder från det. Jag ska bara lägga över dom.
Ja balen.. det var sjukt trevligt faktiskt! Inte varje dag man klär upp sig så :) Så ja, det var nog värt pengarna..

RSS 2.0