Barnvakten

Otroligt skönt vecka alltså! Vi har inte haft någonting i skolan på hela veckan :)
Dock kommer det en hel drös med prov de kommande veckorna ;(

Var barnvakt igår igen. Sötare ungar får man leta efter :)
När jag dit kom den yngre av gossarna springades mot mig och skrek mitt namn och skulle ha en kram :')
Gull!

Vi åt pannkakor och den äldre mumsade i sig hela 6 st :O fattar inte hur det fick plats i den lilla magen. Den andra åt 3 och jag nöjde mig med 2, matvraken!
Sedan gick vi till en lekpark och gungade och de skulle även cykla innan det var dags för sängen :)

Snart så

Balkavaljer (x)
Balklänning (x)
Balskor (x)
Sy in klänning ( )
Kuvärtväska ( )
Smycken ( )
Tidsbeställa håruppsättning (x)

Studentklänning (x)
Studentskor (x)

Freddy Amigo



Alltså hur söt får man bli?? Grinar varje gång!

Dresses


Studentklänning


Balklänning (ska sys om)

Skrivtligt Nationella i Svenska B

Då har man haft nationella svenska B skriftligt också då. Det man oroat sig för enda sedan man började gymnasiet. 5 timmars uppsats. Jippii! Och jag satt 4,5 timmar, vilket är helt sjukt då det började proppa folk redan efter 1 timme. Men satt helt fast i början och tog lång tid innan jag kom igång, vi skyller på det! Blev i alla fall 1,5 sida lång.. På drygt 5 timmar!! Inte okej.

Nu ska jag väl åka hem för att påbörja en tråkig fredagkväll med familjen.. Jag vill ha fart och röj, och en jälva massa kul! :(

Fest?

Vad ska alla göra i helgen? Jag är grymt sugen på en utgång men det är ju inget speciellt i helgen och alla verkar vilja ta det lugnt :( Hoppas det blir ut en sväng trots allt!

Hör av er om ni är sugen :)


Bara 4 kvar

7 kg borta!

Tur på birsta



Gina Tricot
99:-


Bianco
150:-


H&M
89:-


Le tjej

Någon som har tips på vart man kan söka jobb? :( Jag blir ju deprimerad.. åååh ;(

Svenska bajstal

Sitter och lyssnar på allas svenska nationella tal, nils för tillfället! Alla är så himla duktiga... Snart min tur! BLÄ! Kommer gå åt helvete. Ska i alla fall prata om homosexuella män, wiho. Aja kommer väl dö eller något. Har hållt mig undan från alla tal i hela gymnasiet så det här blir det första. haha

Nu måste jag öva!

Helgen

Fredag
Var nog bland av de bästa utgångarna faktiskt! Började med en förfest för Madde och Elin i någon lokal i stan. Riktigt mysigt och underbart folk! Sedan 50-dagars på stads såklart, och även där var det bäst! Träffade mycket folk och många studenter den här gång till och med :)

Lördag
Slappar dag, rakt igenom! En kortis på birsta med lovisa för att hitta en skinjacka men hittade ingen jag blev nöjd med.. :( Sedan blev det pizza och vi hyrde film. Sjukt dålig film! Både jag och lovisa bara väntade på att den skulle ta slut så man kunde sova.. Och när jag går och lägger mig och flår på 4an är det filmjäkeln på tv också! Finns inte vad den hette, men inget jag rekommenderar!

Söndag
Idag var det träningsmatch i Hudik (anledningen till min slapp dag igår och plånboken sa ifrån) och det fick faktiskt bra. Dock var vår målis sjuk med feber så det slutade med att vi fick låna en av deras målisar, hehe. Rolig match som slutade 5-3 till dem men vi var faktiskt bättre idag. Och till och med för mig gick det bra idag! Äntligen säger jag bara.


50 dagar kvar!

Oj vad lite jag skrivit ett tag nu! Har varit en hektisk (stavning?) vecka. Har köpt studentklänning och balklänning till och med :) Bilder kommer! Så nu har jag inget val, inget att tveka om. Jag ska gå på balen. Blir väl bäst så ändå antar jag. Men vem ska man gå med?

Igår var jag barnvakt också åt Olof och Erik, och vilka ungar alltså! Satt nog inte still många sekunder (förutom då vi satt klistrade framför bolibompa alla 3) och de bråkade mer än var sams.. Haha! Men det var mysigt ändå, hoppas man får vara det fler gånger och att jag skötte mig :)

Ikväll är det 50dagars. Kan ni förstå?! 50 dagar kvar till studenten?!! herreeeeguud vad tiden går fort ibland. Längtar! Bort från skiten, till att bli arbetslös. JIPPII!

Nu ska jag lyssna på musik.
Vi ses i dimman!

vickanhjärtasolen

Underbart väder ute :) Måste köpa mig en skinjacka, och en jeansjacka också.. och skor.. och allt till balen.. studenten.. MEN BLÄ :O pengarna räcker fan inte till!

Men nu ska jag inte deppa när solen lyser så fint i fönstret :) Bye bye snön! Ikväll blir det at Solveigs place med folk och sedan bär det av till stan. Ikväll ska jag ha kul och det ska bli alldeles LAGOM..

Nu måste jag göra mig klar!

PUSS

Hoffan ikväll

Ikväll blir det hoffmaestro! WIHOO! Peppar redan :D

Miss Sundsvall 2010

vilket fruktansvärt mysko påsklov xD herregud... missat alla träningar dock..!

Ja det mest knäppa är nog att jag var med i miss sundsvall 2010 xD snacka om förnedrande grej :D aja man lever bara en gång!

Ikväll blir det plugg och imorgon hoffan hoppas jag :D



Bild från Miss Sundsvall på Memento i onsdags

Påskgodis

Trots mina otroliga äckliga godisintag under påsken har jag faktiskt inte gått upp ett enda kilo :D


Påsklov

Hemma från stugan nu då. Vilken hemsk helg alltså, det SÖÖÖG. Tar nog Lovias parti hädanefter när det gäller den saken.

MEN NOG OM DET! Nyss tagit mig en lång långdusch och skönt var det kan jag säga :) Ska väl fortsätta lata mig den här slödagen. Men jag msåte ju göra något minnesvärt det här lovet :O Det är ju tammetusan mitt sista påsklov! Vad läskigt.. Ska fösöka hinna med alexandra och mimmi iaf :) och anna måste jag också träffa snart tycker jag ♥

Nog med slöprat
Ha det bra gott folk!

PUSS

Fjälls

Då var det torsdag och ikväll bär det av tills fjälls! Ska bli skönt att komma iväg lite men synd att man missar springbreak .. :( hade väldigt gärna velat gå.

Balklänningarna skiter sig också, blir så less!! :( vet inte vilken jag ska satsa på alls :( hjälp mig

RSS 2.0