No matter what

Tårar av lycka och saknad när jag läser din blogg! Vilka minnen.. Jag har en hel sommar med dig, låter kanske ynkligt men jag umgicks med dig nästan 24/7, full av underbara minnen som jag ALDRIG kommer glömma.

Jag älskar dig J <3

Inte långt borta

Hur mycket ork har jag
När når jag min gräns

Sometimes life is hard to bear, when a friend is not there

Glömma. Nya tag och nya tankar.

Jag saknar er. Ni är mina bästa vänner och jag saknar all tid med er. Vi hade så många planer och det var sällan det gick en dag utan vi hittade på något skoj. Jag skrattade alltid och ni fick mig att må bra. Vi har så många fina minnen som jag inte vill släppa. Jag vill bara skapa nya.

Jag hoppas den metoden fungerar och att det är sig likt på lördag om det blir något. Jag vill inte bråka mer. Jag hoppas det finns någon möjlighet att glömma och gå vidare. Jag ska göra mitt bästa.

Tänker på er <3

Måndag

Vinstlös igår som jag anade. Tror inte Lotta tycker om mig..

Jobb mån-ons hos mamma. Skönt att veta i förväg. Dock ringde både Äppellunda och Böle i morse, wooho, poppis! Hoppas de ringder igen på torsdag och fredag :)

Tänk vad mycket namn jag lärt mig? Tanken slog mig för någon dag sedan... Hos mamma är det nog 35 barn, Äppellunda 17 och Böle typ 150?! Plus all personal. Galet! :D


Vad jag ska göra nu vette fan. Vänta på att klockan blir 9 och innebandy typ.

Daniel Adams-Ray

Jag har gått för långt 
Kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå 
Slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum 
En sekund blir tusen år
För ljus att nå
Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varje gång jag vänder om
Men jag vände om ännu en gång
Orden fastnar halvvägs jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa men jag vet inte vad det är för låt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt
Nästan blivit van
Historian upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som gått vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag
I vita blad

Om inte jag var feg 
Om inte du var den som hade rätt
Hade väl vi aldrig kunde genomskådat allt som skett
Samma gamla visa men jag vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig nånsin sagt förlåt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Allting börjar om
Jag kan börja om

Bla Bla Bla

Ännu en lugn helg! Var peppad på utgång men blev ändrade planer.

Ikväll vankas det bingolotto som vanligt! :D
Dock tror jag inte på någon vinst den här gången.


Några få sms, men så betydelsefulla.

Hurra

Grattis Nicklas Strömstedt på födelsedagen! :)

Allt är för komplicerat

Förbjudna tankar
Förbjudna blickar
Förbjudna förhoppningar
Förbjudna ord
Förbjunda samtal
Förbjuden närhet
Förbjuden beröring

Förbjuden kärlek

Jag minns varenda scen ifrån vår film

Som jag anade verkar det inte finnas någon lösning. Jag vet inte vilka tankar som far i era huvuden men jag vet mina egna.

Det kanske är bäst såhär, antagligen inte. Vad vet jag.

Alla får stå sitt kast och den som går tomhänt iväg blir jag. Det har jag delvis valt själv, delvis inte.

Något jag är övertygad om är att jag inte ens skulle orka ge A en blick om jag skulle stöta på honom. Avslutat kapitel och bearbetat.

It's killing me inside

But please go on, it feels so good
I need this pain, it's understood
That everytime,
All we do is wrong

Maybe then, I'll be gone forever

En chans att uttrycka sig

Efter gårdagen kunde jag bestämma mig. Ni gjorde allt så mycket klarare och ni verkar inte tro att jag får reda på vad ni säger? Jag kan inte kan få en syl i vädret om någonting då jag aldrig stått någon av er särskillt nära. Speciellt inte nu. Men trots detta verkar ni veta så mycket och ha så mycket åsikter. Jag har en del jag skulle vilja förklara för er allihop. Hur saker egentligen hänger ihop.

Sommaren 2010 var bra, fine. Men tragiskt nog kunde ingen hålla igen käften. Rykten gick och känslor spelade många ett spratt. Vi var vårat gäng, ingen kontakt med omvärlden och livet lekte. Alla struntade i sina problem och vi, om jag talar för oss alla, kände oss lyckliga. Men livet är mer än så. Allt leder till ett big brother-drama. Vi var instängda i ett hus och tvingas träffas, snacket börjar gå, det är inte okej att umgås med andra och med vilka man vill.

Känlor hit och dit, glappkäftar överallt och skratt. I mängder.

Nu på senare tid har det dykt upp sidor hos alla jag tidigare aldrig skulle kunna tänka mig att ni besitter. Även hos er jag en gång faktiskt såg upp till.

Visst, det kanske är svagt av mig att ge upp. Ge upp precis allt istället för att stå på mig och prata för mitt namn som just nu är så smutskastat det kan bli. Men växer ert självförtroende av att snacka så var så goda. Jag har fått nog och väljer att backa. Allt har tärt så mycket att jag tror inte jag har så mycket till känslor kvar. Bryr mig gör jag men jag kunde brytt mig mer. Ni tror att ni inte betyder något för att jag slänger iväg er men tänker ni efter har jag inga förutom er. Mina två bästa vänner. Och om ni tänker efter två gånger så har ni sakta men säkert kastat iväg mig också.

Tack vare detta har jag i alla fall kommit på mitt nyårslöfte. "Att aldrig mer snacka om någon bakom dess rygg". Det som man enbart gör för att känna känslan att man är lite bättre. Det är det inte värt och jag hoppas fler kunde inse samma sak. Det kallas falskhet och är något jag fått stå ut med tillräckligt.

Jag hann bara backa så träffades allihop igen. Precis som vi gjorde förr. Det är jag och André som hållt alla isär på sistone och jag hoppas ni löser allt drama och kan börja leva som sommaren 2010 igen nu när jag försvinner ur bilden.


Friday

Träningen igår var det roligaste jag varit på på länge! :D Fy fan vad roligt vi hade! Underbara tjejer!
Vi lärde oss kanske inte så mycket, men det var det värt :D

Ikväll blir det fredagsmys, på riktigt :)


Förresten, träffade världens snyggaste kille idag tror :o ojojoj!

Pissdag

Tror det är en ny trend att göra mig besviken :) allt med sommaren var enbart fejt och jag gick på allt, skamvrån på mig :)

Jobb 3 dagar den här veckan, great (Y) och tackade nej till en för jag kunde inte ta mig dit.
Var ute och sökte jobb på 4 förskolor idag och 2 timmar senare ringde dom upp. 2 dagar på Äppellunda nästa vecka :) Asnajs!

Nu väntar träning.

Grattis Anna och Per till lägenheten idag! :) Snart blir ni korstabor!

You

JAG ORKAR INTE!

Även om jag sagt mycket skit till mina nära och kära om vad jag känner för dig kan jag säga att det inte är sant. Besviken är ett bra ord för vad jag känner men hur som helst så älskar jag dig.


I should know that you're no good for me

Ingen vinst alls på bingolotto för mig, Sanna och Danne. Dock vann Johanna en ny lott, nybörjartur alltså.. ;)

Igår var det jobb hela dagen på Böle. Dom ringde och väckte mig 8 och 9 var jag på plats :) Sedan blev det att hjälpa sanna med kemin, som jag förträngt, och innebandy på kvällen :) Tjejerna mot killarna, höhö! Asjobbigt

Idag ringde Böle igen, men hade ingen bil så kunde inte ta mig dit.. Synd att det ligger så långt borta.

Nu ska jag ta tag i dagen då jag inte fått mycket gjort överhuvudtaget!

Träning ikväll, S-K-Ö-N-T!

Helgen

I Fredags efter firandet av Sanna skjutsade Strömmen mig hem men vi hamnade på min parkering i 3,5 timmar och när klockan började närma sig 6 bestämde vi oss för att åka till hans lägenhet i korsta och fortsätta snacket där. Det varade inte länge så mina ögon inte orkade mer! Sov 2 timmar på hans soffa innan jag begav mig hemmåt för att möta upp Lovisa och åka till Birsta och köpa skor.

Igår en utgång planerad och förfesten var mycket trevlig, men efter mina 2 timmars sömn, utan middag i magen och som jag fyllde ut med en halv liter sprit somnade jag i Martins säng med spyhinken bredvid mig :) hehe! Önskar mig själv lycka till tills nästa lördag istället! Oskar Linnros med Sanna :)

Ikväll väntar Bingolotto igen, MILJONERNA HERE I COME!


Toppenhelg

Birsta är mitt nya hem! :) varit där 4 dagar i rad, 2 gånger idag och blir imorgon med :D
haha! har köpt julklappar klart till mamma och ett par leggings. Lite till sanna blev det också som fyllde år igår, haha ska bli roligt när hon öppnar :D

Nu sitter jag hos Sanna med Milla och Strömmen :) Snart kommer Danne och Johanna också! Mys mys mys! :)

Längtar till imorgon också! :D
Många planer inplanerat nu!

still haven't found what i'm looking for

Blev ingenting gjort på Birsta idag alls. Ellen ville bara åka hem och man själv vill inte vara för ivrig så att mormor betalar för mycket. Så mormor kom hem en skjorta rikare och Ellen en mössa och julklapp till mamma. Jag och Lovisa valde då att stanna till 16 för att uträtta något men vi hamnade i en soffa på IKEA vid ingången med varsin chipspåse och en mugg dricka att dela på. Feta, fucking feta ;)

Hoppas det går bättre imorgon med Daniel som sällskap :)

Nu ska jag till Skönsberg och springa bort chipsen och träffa alla underbara brudar :)

pusselipusspuss


Birsta

Idag ska jag träffa en kille från DEFIGO och lämna tillbaka grejer jag fick när jag fick jobbet där. Klockan 14 ska jag träffa honom så jag ska gå på birsta med Lovisa, Ellen och mormor innan dess :) Förhoppningsvis får man några idéer om farsdagspresent och kanske någon julklapp! God lunch någonstans blir det iaf :)

Nej nu ska jag hoppa i några kläder innan mormor hämtar oss :)

PUSS

Tragiska förändringar

Att livet kan förändras så fort. En person tar ett hastigt beslut och vips så har man förlorat en hel vänskapskrets. Jag kommer sakna er allihopa som gjorde dessa månader att minnas för livet, men det är bara att ta sig i kragen och gå vidare.

Måndag

Sov ganska bra i natt! Faktiskt! Och ätit både frukost och lunch.
Sitter nu hos min mor på norra alnö bland kohagarna och funderar på att ta en promenad till mormor :) Birsta skulle också vara kul.. Aja får se hur dagen slutar.

Innebandy ikväll! Riktigt taggad :) Ikväll ska vi visa grabbarna!

RSS 2.0