It could be great


tappat suget på allt
ingen skola idag
ingen ork

måste städa
måste plugga
inget gjort

bara sängen
tänker,

allt var perfekt
inga fel
inte ett enda

T <3

Nothing that I wouldn't do


 


less!

min spotify har slutat fungera! blir så less!! det står att jag är offline så det går inte att lyssna på några låtar, alla är röda... Hjälp mig?! :(

vinst!

igår var jag med lovisa och anna på birsta en stund där anna shoppade :) jättefina koftor hittade hon! efter det åkte vi till Matfors och tittade på Tobias och Pers match, trevligt! Efter det åkte vi hem till oss och lagade middag och myste. Andreas och Per var också där :)
Anna hjälpte mig då att fixa min blogg, taack hjärtat ♥

Senare på kvällen kom en full Tobias hit hihi! mysigt att inte sova själv! ♥



Idag hade vi match, och första vinsten för i år!! Så himla skönt! :D bra kämpat allihopa!

nu ska jag försöka plugga, fysikprov på tisdag..
kommer gå åt helvete, jag hatar skolan.

changes

When you're dreaming with a broken heart

The waking up is the hardest part

You roll out of bed and down on your knees

And for a moment you can hardly breathe

Anna är bäst! Inte Pär Pära!

Hej!

Är med ∂ÑΠα och ρ£® :D

Hej då!

fredagsmys!

Ikväll blir med mys framför Idol med Lovisa och lillida ;) anna och tobias kanske kommer också :) ska snart ner på ica och handla gotta!

Vi ska även titta på Jenkas spelning på gården halv 10. kul! :D lycka till!

HEJA ERIK!


plugg plugg plugg

Sitter på skolan nu och det är meningen att vi ska jobba med projektet, men blir inte mycket gjort där! Men det borde vi göra, vi ligger lite efter nu..

Sedan blir det hem och plugga, matteprov imorgon. Gillar vi inte! Kanske blir en sväng till birsta också :) måste övertala lovisa till det bara!

Gilla Julen!

Var på stan idag en snabbis och strosade runt, oh shit vad mysigt det är med alla ljus och julsaker som finns framme! Jag älskar verkligen julen, den bästa tiden på året. Jag köpte faktiskt en liten julklapp idag till Lovisa också, så måste slå in den så jag får lite julkänsla :D har snart handlat hälften av mina julklappar redan dock..

Snart är det bara fyra veckor kvar till julafton i alla fall, och snart är det första advent. Har gått riktigt fort! Måste plocka fram adventsljusstakarna och så ska vi baka pepparkakor med mormor till helgen, som varje år. Ska bli mysigt :)

Hoppas bara det blir en vit jul bara, annars förstör det ju allting! Måste även följa julkalendern i år igen :D Den verkar inte så jättebra i år, men men.. ett måste :D


plugg

Halloj!
Gick 8.30-9.40 idag, himla SKÖNT! Sedan tog jag mig en sväning på stan och kikade lite. Gick även till Telia och fixade Telia max 25, hoppas det blir bra nu då. Men det tror jag nog!

Nu sitter jag hos Tobias och ska plugga lite matte, hoppas jag får något gjort! Har blivit värdelös på att plugga nu för tiden.. Aja, hoppas han kommer hem snart <3 Då ska jag äntligen få smaka hans omtalade kättfärslimpa och så ska vi plocka i garderoben :D

Men nu ska jag plugga!
Tjing!

mys med flickorna!

Matchen idag gick inge vidare.. 4-2 till dom och vi var rätt dålig.. men men, bara ta nya tag!

Nu ska jag iväg med tjejerna till viggi och titta på skräckis och doppa frukt i choklad! MUMS!





Ha en bra kväll!

hemma

Blev ingen skola för min del idag. Först försov jag mig och när jag vaknade och kom på att va hade kemi la jag mig och sov igen. Inte det bästa kanske, men hatar kemi! Hoppade sedan in i duschen och skulle ta bussen till skolan (vi skulle ha massage på idrotten och det ville jag inte missa!) men då skulle dom tydligen inte gå alls pga den dumma branden. Så nu sitter jag hemma helt fast på ön!

min första blogg

Ja, nu har även jag skaffat min första blogg! Hoppas jag kommer ha tid att skriva rätt ofta och att det blir läsbart. Har funderat på det rätt länge men nu tog jag mig i kragen och fixade det!

Nu väntar jag bara på att Matilda ska designa den åt mig. Tack så mycket för det! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0