dampblogg

JAG FÅR DAMP PÅ MIN BLOGG!!
HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT FÖRSTÅ ATT JAG VILL HA MELLANRUM MELLAN RADERNA IBLAND?!??!?!
ÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH

Student

Livet rullar på och jag pluggar på tok för lite än jag borde. Så nu sitter jag här med matteboken på en lördag och ligger 3 kapitel efter och prov på torsdag, yey!

Men ikväll blir det utgång, hehe
Får väl ta igen det där imorgon, då är det ju trots allt söndag iaf.
Och jag hoppas jag itne sitter vid facebook hela dagen.......
Justja, planritningen på huset var det ju också ja... ÄH det löser sig
Good start!

Helg

Helt slut. Blev rätt sent och mycket igår.. Men det är så det ska vara! Studentliv är toppen :)
Nu måste jag egentligen ta tag i städningen då lovisa kommer hit imorgon. Och läxorna... Bläää. Men det är väl bara att göra det. Skönt när det är klart :) och ledig imorgon, kanon!
Måste även lägga upp lite bilder tror jag... Var länge sedan nu!

Onsdagsutgång

Tacos i 3 dagar! Skitgott :) det går ju inte åt något när man äter själv så man får alltid äta allt i flera dagar. Men tacos kommer jag aldrig att tröttna på, så det gör inte ett smack :D
Kom precis hem från bolaget och om någon timme ska jag möta upp Moa från nollningen :) Vi ska till någon Linus... Kan vara en i min klass, men inte säker x) hehe återstår att se! Det blir iaf några boys från nollningsgruppen, skoj :) och sedan baracken såklart!
Tråkigt för er sundsvallare att läsa den här dyngan nu för tiden..! Ni förstår ju inte så mycket av det :/ Men jag har ju fått ett helt nytt liv i och med plugget, ny stad, ingen innebandy längre osv.
Men häng gärna kvar ett tag till iaf ;)

Schoooooooooool

Då har skolan dragit igång! Mycket föreläsningar och uppgifter. Men på något konstigt sätt känns det skönt att komma igång igen :)
Igår fick vi måla av valfritt hus på skolan i 3 timmar. Passade mig perfekt! Länge sedan jag målade. Hon frågade om jag målat förr, så det var skoj! :D woho
Idag fick vi göra ett modellbygge i grupper. Det skulle vara ett torn på 1 km, så det var en del att tänka på! Men roligt att klippa och klistra lite :)

Sundsvall

Hemma i Sundsvall igen över helgen :) har blivit mycket häng med syster och lite khel. Imorgon ska jag försöka hinna med farmor och mormor! Jobbigt att man måste träffa alla under 2 dagar :P

n0llningen är över för mig och det känns himla trist faktiskt! Var nog bland det roligaste jag varit med om :) Bara nytt folk och roligheter! :) Hoppas man kommer hålla kontakten med allihopa bara :)

Ikväll blir det ev utgång, vilket min plånka säger starkt emot... Måste tänka på att jag faktiskt är student nu.. TRÅKIGT!

RSS 2.0